Despre noi

In Podgoria Murfatlar, Satul Siminoc, familia Vladoi continua traditia cultivarii vitei de vie pe un Domeniu de 19 ha.

Beneficiind de o expunere generoasa spre miazazi, un sol bogat in argile calcaroase si favorizat de briza marii, Domeniul are toate conditiile pedoclimatice  obtinerii vinurilor de inalta calitate.

Incepand din anul 2006 se modernizeaza plantatia, inlocuindu-se butucii trecuti de varful de productie cu butasi din soiuri moderne si valoroase din punct de vedere genetic, a fost inlocuit sistemul de sustinere, a fost instalat un sistem de fertirigare prin picurare si s-au achizitionat utilaje performante pentru executarea lucrarilor tehnologice 

Patrimoniul viticol cuprinde soiuri autohtone si internationale, atat pentru vinuri albe – Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala, Riesling Italian cat si pentru vinuri rosii – Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Syrah.

Crama este situata in centrul satului Siminoc si a luat fiinta in anul 1995, initial cu o dotare modesta dar, la sfarsitul anului 2009, s-a reusit modernizarea acesteia la cele mai inalte standarde tehnologice prin implementarea  unui proiect cu cofinantare FEADR.

Astazi, crama are o capacitate de procesare de 200 de tone de struguri si de stocare de 80 000 de litri in cisterne de inox, fiind dotata cu toate echipamentele tehnologice necesare – banda de sortare a strugurilor, zdrobitor-deschirochinator, presa pneumatica, vinificatoare inox, instalatie frig pentru fermentare controlata, sistem de racire pentru mustuiala, cisterne stocare inox, instalatie de gaz inert, filtre, pompe.

Pentru punerea in valoare a intregului potential acumulat in struguri, selectia se incepe chiar din vie, la culesul care se face doar manual, indepartandu-se cu mare atentie boabele necorespunzatoare sau afectate si, pentru evitarea spargerii boabelor si implicit a oxidarii mustului, strugurii sunt culesi in ladite de plastic alimentar de 15 kg. In prima etapa de procesare se realizeaza inca o sortare, pe banda, inainte de zdrobire si deschiorchinare. In etapa de zdrobire si desciorchinare, mustul care se scurge liber nepresat, numit si” must ravac” se foloseste la obtinerea gamei noastre de vinuri premium ”Ravak”.

Invechirea si maturarea vinurilor rosii si a vinului alb Chardonnay se face in baricuri de 225 litri din stejar romanesc si francez, obtinandu-se gama de vinuri baricate “Pivnita Basarabilor”.

Conditionarea controlata in etapele de maturare permite eliminarea celor mai multe din tratamentele  necesare pentru stabilizare, asfel incat se pastreaza cat mai naturale caracteristicile organoleptice ce releva calitatile si valoarea vinurilor pe care le producem.

 Pentru ca aceaste calitati sa ajunga intacte la clientii nostri optam preponderent pentru livrarile in bag-in-box-uri de 5, 10 si 20 l umplute intr-o instalatie moderna, cu respectarea celor mai inalte standarde de calitate.

Vinul imbuteliat in sticle personalizate, intr-o instalatie semiautomata cu o capacitate de 350 de sticle pe ora, pastreaza acelasi nivel de naturalete, oferind consumatorilor plenitudinea valorilor sale.

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук